*alt_site_homepage_image*

Data

Vieta

Renginio pavadinimas

Trumpas pristatymas, aprašymas

Atsakingas asmuo/ įstaiga, kontaktai

Sausio 21 d.

Trakai

Kalėdinių giesmių koncertas "Kelias į Betliejų"

Koncerto metu Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje skamba gražiausios lenkų kalėdinės giesmės.

Lietuvos Lenkų sąjungos, Trakų rajono skyrius

Alina Kowalewska

8 687 93719

Vasario 16 d.

Trakai

Lietuvos valstybės atkūrimo dienos minėjimas ir Kunigaikščio Vytauto Didžiojo nominacijų įteikimas

Trakų rajono savivaldybė įsteigė labiausiai kraštui nusipelniusiems žmonėms specialų apdovanojimą, kurį simbolizuoja trijų laipsnių Kunigaikščio Vytauto Didžiojo nominacijos, tradiciškai įteikiamos Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.

Trakų kultūros rūmai

trakurumai@gmail.com 

Vasario 19 d.

Trakai

Užgavėnės

Tradicinė kasmetinė šventė, skirta ne tik žiemai išvaryti ir kuo greičiau pavasariui prišaukti, bet ir įvairiausioms negandoms, nelaimėms, ligoms, susikaupusioms per metus, išvaryti. Šventės metu susirinkusiųjų laukia prekybos kiemeliai, šventinė eisena, sportinės varžytuvės, įvairūs pasirodymai ir Morės deginimas.

Trakų kultūros rūmai

trakurumai@gmail.com 

Kovo 10 d.

Rūdiškės

Rūdiškių mėgėjų meno kolektyvų festivalis „Kur gimėm, kur augom, kur žemė šventa..."

Kasmetinis, jaunimo bei suaugusių meno kolektyvus buriantis, miesto įstaigas jungiantis, tradicinis festivalis Lietuvai ir apie Lietuvą. 

Rūdiškių kultūros centras

Marija Jankovskaja

info@rudiskiukc.lt

Kovo 11 d.

Trakai

Šventinis koncertas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga „Šokio ratilai“

Liaudiškų šokių koncertas, skirtas Dzūkijos metams. Dalyvauja liaudiškų šokių kolektyvai iš Dzūkijos, Žemaitijos, Suvalkijos ir Aukštaitijos.

Trakų kultūros rūmai

Vida Bagdonienė

ciutyta@gmail.com

Kovo 27 d.

Trakai

Tarptautinė teatro diena Trakuose

Tradiciškai Trakų kultūros rūmuose vyksta Trakų Karališkojo teatro pasirodymas. Tikslus spektaklis dar nėra numatytas.

Trakų kultūros rūmai

Robertas Čuta

8 608 51857

Gegužės 9 d.

Trakai

Europos dienos šventė

Nuo 2011-ųjų organizuojama šventė, kuria siekiama paskatinti visuomenę domėtis ir susipažinti su svarbiausiomis ES naujienomis, aktualijomis bei kultūriniais įvykiais. Gegužės 9 dieną vyksta įvairūs renginiai: edukacijos, susitikimai, konkursai, muzikiniai pasirodymai, diskusijos, paskaitos. Trakų viešoji biblioteka kasmet organizuoja Europos dienos šventę ir sodina jau tradicija tapusį Europos medelį.

Trakų viešoji biblioteka

Suaugusių vartotojų skyriaus vedėja Edita Loiba

tel. 8 528 55461,

el. p. e.loiba@trakubiblioteka.lt

Birželio 11 d. 

Rugsėjo 27 d.

Rykantai

Trakai

XXXII Trakų žemės lenkų kultūros festivalis „Skambėk, lenkų daina!“ („Dźwięcz, Polska Pieśni!“)

Lietuvos lenkų sąjungos Trakų rajono skyriaus organizuojamas tradicinis Trakų žemės lenkų kultūros festivalis kasmet kviečia puoselėti ir saugoti Lietuvos lenkų tautos autentiškas tradicijas bei kultūrinį – istorinį palikimą. Per Trakų rajono miestelius keliaujančios šventės metu dalyviai džiaugiasi ne tik šokiais ir dainomis, bet ir malda, parodomis, bendra eisena ir kitais šventiškais dalykais. Tai pilnas giedros nuotaikos ir smagių tradicijų renginys. Per visą renginio gyvavimo laikotarpį šventė pasiekė tarptautinį lygį, todėl ji laukiama ne tik Trakų krašto gyventojų, bet ir dalyvių, svečių iš įvairių šalių.

Lietuvos Lenkų sąjungos, Trakų rajono skyrius

Alina Kowalewska

8 687 93719

Gegužė, Birželis, liepa, rugpjūtis

Trakų rajonas

Trio: Dailė + Muzika + Poezija

Meno degustacijų ciklas, kurio metu pristatomi profesionalių lietuvių menininkų darbai, skamba džiazo, klasikinės, dainuojamosios poezijos kūriniai, skaitoma poezija. Renginiai vyksta įvairiose Trakų miesto ir rajono erdvėse. Projekto idėja – galimybė plėsti meninį akiratį, skatinti profesionalaus meno sklaidą bei prieinamumą įvairioms Trakų gyventojų grupėms, mažinant jų kultūrinę atskirtį.

Trakų viešoji biblioteka

vyr. bibliotekininkė Irena Jocienė tel. 8 528 55461, el. p. i.jociene@trakubiblioteka.lt

Birželio 3 d. 

Trakai

Tarptautinis pučiamųjų instrumentų orkestrų festivalis „Atataria vamzdžiai“

Tarptautinis pučiamųjų instrumentų orkestrų festivalis organizuojamas nuo 2003-iųjų metų, kuriame greta daugelio premjerų ir įspūdingų kūrinių skamba specialiai festivaliui sukurtas ar skirtas lietuvių kompozitoriaus kūrinys. Festivalio idėja – puoselėti muzikavimą istorinėje erdvėje.

Rudiškių meno mokykla

Aringas Šumskas

8 612 85262 althornas@gmail.com

Birželio 2 d.

Trakai

Respublikinis jaunimo tautinių šokių festivalis „Žvaigždūnė“.

Tradicinis renginys, Trakų kultūriniame gyvenime tapęs reikšmingu, laukiamu įvykiu, dalyvių bei žiūrovų traukos centru. Festivalyje dalyvauja žinomi Lietuvos vaikų ir jaunimo liaudiškų šokių ansambliai, šokių kolektyvai.

Trakų meno mokykla

Neringa Mišeikienė

trakumenomokykla@gmail.com

www.trakumenomokykla.lt

Birželio 2–4 d.

Trakai

Trakų miesto šventė “Trakų vasara 2023“

Trakų miesto šventė organizuojama trakiečiams, miesto svečiams, užsienio turistams. Šventės programą tradiciškai sudaro kultūriniai, meniniai, sporto bei vaikams skirti renginiai įvairiuose miesto erdvėse. Miesto šventės metu vyksta Rotušės turgus, kuriame Trakų krašto amatininkai bei tautodailininkai pristato savo dirbinius. Šventė vainikuojama vakaro koncertu su kviestinėmis žvaigždėmis – žymiais Lietuvos pop, jazz, rock ir kitų stilių atlikėjais.

Trakų rajono savivaldybė

Trakų seniūnija

Trakų kultūros rūmai

www.trakai-visit.lt

Liepos 6 d.

Trakai

Tautinių mažumų festivalis „Čia mūsų gimtinė, čia mūsų namai“

Jau septintus metus organizuojamas tradicinis tautinių bendrijų festivalis „Čia mūsų gimtinė, čia mūsų namai“, kuriame dalyvauja didelis ir margas būrys tautų atstovų – lenkų, karaimų, ukrainiečių, vokiečių, totorių, rusų, romų, graikų, žydų, baltarusių ir žinoma lietuvių.

Trakų kultūros rūmai

Viktorija Šamatovičienė

863563588

witorija@gmail.com

Birželio 23 d.

Lentvaris

Tradicinė Joninių šventė

Lentvario kultūros rūmai, puoselėdami daugiakultūrį miesto identitetą ir saugodami etninės nematerialios kultūros paveldą, kasmet organizuoja tradicinę Joninių (Rasų) šventę Trakų rajone, šalia Lentvario (Graužio) ežero. Vidurvasarį pasitinka su sporto varžybomis, pramogomis šeimoms, kurias vakarėjant pakeičia senosios protėvių apeigos ir tradicijos, Lentvario mėgėjų meno kolektyvų rateliai ir dainos. Rasas vainikuoja kviestinės muzikos padangės žvaigždės koncertas, ugnies ir šokio šou.

Lentvario kultūros rūmai

Tel. +37065536775

El. p. lentvariokultura@gmail.com

Birželio 23–25 d.

Aukštadvaris

Grendavė

Paluknys

Joninių šventė

Joninių šventė, tai tradicinis Aukštadvario, Grendavės ir Paluknio seniūnijų renginys. Jo tikslas – puoselėti Joninių (Rasos) šventės tradicijas, papročius. Šventės metu vyksta koncertas, kuriame dalyvauja Trakų raj. kolektyvai, šokio studijų šokėjai, kviestiniai kolektyvai. Taip pat vyksta Jonų pasveikinimai, žaidimai, konkursai, rungtis, diskoteka.

Trakų kultūros rūmų Grendavės padalinys

Vytautas Lekevičius

8 683 58290

Birželio 24 d.

Stirnių k. Trakų r.

Joninės-Rasos ant Stirnių piliakalnio

Tradicinė bendruomenės šventė švenčiama kiekvienais metais per vasaros saulėgrįžą. Pagrindinis šventės tikslas stiprinti ryšį su supančia gamta per žolynus, vandenį, ugnį, pagal papročius dainuojant ir šokant.

Rykantų UDC

Dariuš Nedvecki, 

info@rykantucentras.lt

Birželis, liepa, rugpjūtis

Trakų r.

Migruojantis kinas

„Migruojantis kinas“ – tęstinis Trakų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos profesionalaus kino sklaidos projektas, kurio tikslas – sudaryti sąlygas Trakų rajono gyventojams, esantiems kultūrinėje ir socialinėje atskirtyje, pažinti profesionalųjį kino meną, dalyvauti bendruomeninėje veikloje, ugdyti kūrybiškumą, tenkinti turiningo laisvalaikio praleidimo poreikį, formuoti bei plėsti pasaulėžiūrą. Kiekvieną vasarą organizuojamos filmų peržiūros, jų pristatymai ir susitikimai su režisieriais, aktoriais, kūrybinėmis komandomis.

Trakų viešoji biblioteka

vyr. bibliografė Akvilė Narbutienė tel. 8 528 55461

a.narbutiene@trakubiblioteka.lt

Liepos 5 d.

Rūdiškės

V Respublikinis naktinis teatro festivalis „PAS BAJORUS“

Išskirtinis festivalis, sukviečiantis mėgėjų meno ir profesionaliuosius teatrus iš visos Lietuvos kasmetiniam nakties teatriniam vyksmui. Festivalis vyksta nuo 2019 metų.

Rūdiškių kultūros centras 

Marija Jankovskaja

info@rudiskiukc.lt

Liepos 9 d.

Senieji Trakai

„Burkimės protėvių žemėje - istorinėje sostinėje Senuosiuose Trakuose“

Senųjų Trakų Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai ir Šv. Benedikto bažnyčioje vyksta tradiciniai parapijos atlaidai.

Trakų kultūros rūmų Senųjų Trakų padalinys

Elvyra Lavrukaitienė

8 600 14323

elvyralav@gmail.com

Liepos 15 d.

Rūdiškės

III Trakų krašto mėgėjų meno kolektyvų festivalis „PAS SUSIEDUS“

Jau tradicija tapęs festivalis, vienijantis mėgėjų meno entuziastus. Jungiant tautas, kalbas, kultūrą, tradicijas, papročius – festivalis supažindina su Trakų rajono išskirtinumu bei sukviečia mėgėjų meno kolektyvus iš Trakų rajono ir visos Lietuvos. 

Rūdiškių kultūros centras

Marija Jankovskaja

info@rudiskiukc.lt

Liepos 2–rugpjūčio 20 d.

Trakai, Užutrakio dvaro sodyba

Užutrakio vakarai

XIX Tarptautinis muzikos festivalis. Užutrakio dvaro sodybos atgimimą liudijantis ir skatinantis renginys, į kurį plūsta vis daugiau muzikos ir kultūros mylėtojų. Koncertai ir spektakliai vyksta kiekvieną sekmadienio vakarą.

Aringas Šumskas

8 678 24485

Birželio 2 d., liepos 21–rugpjūčio 11 d.

Trakai, Galvės ež.

Džiazo žvaigždžių koncertų ciklas „Galvė Jazz Fiesta“

XVI Džazo festivalis, nuo 2008 metų sukviečiantis į Trakus – vasarą tampačius džiazo sostine, žymiausius Lietuvos džiazo meistrus ir svečius iš užsienio. Trakų džiazo festivalis išskirtinis tuo, kad koncertai vyksta plaukiančiame laive.

Aringas Šumskas

8 678 24485

Liepos 31-rugpjūčio 6 d.

Trakai

Tarptautinis muzikos festivalis „Trakų fanfarinė savaitė“.

 „Trakų fanfarinė savaitė“ – muzikos festivalis, meistriškumo ir kvalifikacijos tobulinimo kursai pučiamiesiems, mušamiesiems instrumentams ir fanfariniam orkestrui. Jau aštuonioliktą kartą organizuojamas renginys vėl stebins įspūdingais skaičiais: 10 nemokamų pasaulinio lygio atlikėjų bei gabaus jaunimo koncertų, 11 aukščiausio meistriškumo dėstytojų ir 150 kursų dalyvių iš Lietuvos ir užsienio.

Trakų meno mokykla

Neringa Mišeikienė

trakumenomokykla@gmail.com

www.fanfareweek.com

Rugpjūtis

Trakų r. Bijūnų universalaus daugiafunkcio centro aikštynas

„Street workout Bijūnai“ gatvės gimnastikos šventė „Bijūnų vasara- 2023“

„Bijūnų Vasara“ – tai renginys skirtas jaunimui, užsiimančiam gatvės gimnastika. Į jo metu organizuojamas varžybas suvažiuoja šio sporto entuziastai iš visos Lietuvos, skatinamas bendradarbiavimas tarp skirtingų jaunimo organizacijų. Šis renginys bus vykdomas jau aštuntą kartą. Projekto dalyviai save gali išbandyti penkiose skirtingose gatvės gimnastikos ir jėgos rungtyse. Daugiausiai emocijų sukelia laisvojo stiliaus (freestyle) rungtis, kurios metu kiekvienas dalyvis turi dvi minutes, kad parodytų savo sugebėjimus. Šis renginys sutraukia ir nemažą būrį žiūrovų, nes pasirodymai dinamiški, reikalaujantis fizinio pasiruošimo, lydimi muzikos. Toks renginys tai ir stimulas jaunimui sportuoti visus metus, kad varžybų metų galėtų pakovoti dėl prizinių vietų.

Kęstutis Blaževičius 865268788

Lukas Špakauskas 864674844

Rugpjūčio 12–15 d.

Trakai

Kopūstinė-kermošius

Kopūstinės kermošius Trakuose, lydintis Žolinės atlaidus kasmet vyksta tarp miesto ir pilies esančios salos, kurią vietos gyventojai ir vadina „Kopūstine“, nes ten karaimai augindavo kopūstus. Kopūstinės kermošiaus metu linksmybių netrūksta. Šurmuliuojanti amatininkų mugė sutraukia būrius norinčių įsigyti nemasinei gamybai skirtų gaminių, maisto produktų, pasivaišinti gardžia gaspadinės kopūstiene. Kermošiuje taip pat demonstruojami amatai – drožiama, gaminamos vaistažolių arbatos, demonstruojama žvakių gamyba, mezgama, gaminami odiniai gaminiai ir pan. Skambanti muzika sklinda po visus Trakus ir traukte traukia įsisukti į šokių, dainų ir geros nuotaikos sūkurį. Šventėje pulsuoja bendruomeniškumo dvasia, kuri itin svarbi puoselėjant ir saugant senas tradicijas bei suteikiant joms tęstinumą.

Trakų krašto tradicinių amatų centras

Dominyka Semionovė

869827197

Rugpjūčio 15 d.

Trakai

Trakų Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų šventė, Žolinės atlaidai su iškilminga eisena Trakų miesto gatvėmis

Nuo senų laikų Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo parapijoje vykstantys Žolinės atlaidai, kurių metu vyksta iškilminga Žolinių procesija Trakų miesto gatvėmis. Procesija, lydima orkestro, eina nuo Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčios, joje nešamas stebuklingo Trakų Dievo Motinos, Lietuvos Globėjos, atvaizdas, meistriškai išpuoštas gėlių žiedais bei žolynais. Visi žmonės yra kviečiami įsilieti į šią eiseną, kuri kasmet yra įžanga į Trakinių atlaidus.

Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilika

Rugpjūčio 31–rugsėjo 8 d.

Trakai

Trakų Dievo Motinos — Lietuvos globėjos atlaidai (trakinių atlaidai)

Daugiau negu šešių šimtų metų tradiciją turintys Trakų Dievo Motinos, Lietuvos Globėjos, Trakinių atlaidai vyksta pirmąją rugsėjo savaitę ir yra seniausios, o kartu ir iškiliausios Švč. Mergelės Marijos kulto Lietuvoje iškilmės, menantys taip pat ir didžiojo Lietuvos valdovo Vytauto Didžiojo vardą. 1409 m. gegužės 24 d. Lietuvos didysis kunigaikštis Vytautas fundacine privilegija įsteigė Trakų parapijos bažnyčia, nuo to laiko Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčia tapo viena svarbiausių Marijos šventovių Lietuvoje. 1718 m. rugsėjo 4 d. Trakų Dievo Motinos paveikslas buvo iškilmingai vainikuotas auksinėmis iš Romos popiežiaus Klemenso XI atsiųstomis karūnomis. Po 1717 metų Čenstachovos Dievo Motinos paveikslo tai buvo antroji šventojo paveikslo karūnacija Lietuvos ir Lenkijos valstybėje.

Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilika

Rugsėjo 8–10 d.

Trakai

Trakų miesto gimtadienis

Istorikai išnagrinėję šaltinius pasiūlė Trakų miesto įkūrimo data laikyti 1322 m. rugsėjo 8 d. (per Švč. Mergelės Marijos gimimo ir Vytauto numatytos karūnacijos dieną). Ši šventė skirta paminėti miesto įkūrimo datą, suburti gyventojus švęsti ir džiaugtis miesto ilgaamžiškumu. Šventės metu vyksta Trakų krašto amatininkų turgus, vakaro metu koncertuoja kviestiniai atlikėjai.

Trakų kultūros rūmai

trakurumai@gmail.com 

Rugsėjo 3–10 d.

Trakai

Tarptautinis menų festivalis TRANSMISIJOS BALTICUM 2023

Rugsėjo 3–10 d. Trakuose įvyksiantis tarptautinis menų festivalis TRANS/MISIJOS BALTICUM – jau ketvirtasis tokio tipo renginys Trakų rajone, globojamas Lietuvos Respublikos Kultūros ministro Simono Kairio, Seimo narės Editos Rudelienės bei Trakų rajono savivaldybės mero Andriaus Šatevičiaus.

Trakų kultūros rūmai

trakurumai@gmail.com 

Rugsėjo 10 d.

Rūdiškės

Derliaus šventė Rūdiškėse PLON 2023

Tradicinės derliaus šventės „PLON“ metu vyksta Šv. Mišios Rūdiškių Švč. Jėzaus Širdies bažnyčioje, derliaus paroda, ūkininkų mugė, meninė programa aikštėje prie bažnyčios.

Lietuvos Lenkų sąjungos, Trakų rajono skyrius

Alina Kowalewska

868793719

Rugsėjo 9 d.

Tiltai

„Kvepia medumi mūsų stalas“

Tradicinė šventė, kuri tapo bitininkų, ūkininkų, amatininkų, kultūros, meno atstovų, bendruomenių susibūrimo, pasibičiuliavimo, bendravimo erdve. Renginio metu bendruomenės aikštėje šurmuliuoja mugė, į kurią atvyksta bitininkai ir amatininkai iš Vilniaus, Varėnos, Alytaus, Trakų rajonų. Taip pat veiklos netrūksta ir sportininkam, vaikams bei kitiems šventės dalyviams.

Trakų kultūros rūmų Tiltų padalinys

Vaiva Neteckienė

8 604 10800

Rugsėjis

Paluknys

„Paluknio baravykas 2023“

„Paluknio baravykas 2023“– tai tradicinis Trakų rajono renginys vyksiantis Paluknyje. Renginio tikslas yra populiarinti grybavimą, kaip prasmingą ir sveiką laisvalaikio praleidimo formą bei išmokyti teisingai rinkti grybus, atpažinti juos, skirti valgomuosius nuo nuodingųjų. Supažindinti su palukniečių meniniais, kulinariniais ir kitais gebėjimais, kartu linksmai ir turiningai praleisti laisvadienį.

Trakų kultūros rūmų Paluknio padalinys

Ivona Grigienė

8 687 89229

ivona.grigiene@gmail.com

Rugsėjo 16 d.

Lentvaris

Tradicinė derliaus šventė

Kiekvienais metais Lentvario kultūros rūmai kviečia bendruomenes ir miesto svečius į jau tradiciją tapusią miesto derliaus šventę. Šventės metu visų laukia mėgėjų meno kolektyvų koncertinė programa, rudens gėrybių mugė, Lentvario švietimo ir ugdymo įstaigų kiemeliai, kilimo iš rudens gėrybių pynimas bei motociklų paroda.

Lentvario kultūros rūmai

El. p. lentvariokultura@gmail.com

Tel. +37065536775

Rugsėjo 27 d.

Trakai

Pasaulinė turizmo diena

Pasaulinės turizmo dienos minėjimo renginys, kurio metu pristatomos turizmo naujienos, organizuojami ekologiniai žygiai ir ekskursijos, komandiniai pažintiniai – orientaciniai žaidimai, pėsčiomis ir dviračiu kviečiama pažinti Trakus ir apylinkes.

Trakų rajono savivaldybė,

Trakų turizmo informacijos centras

trakaitic@trakai.lt

Rugsėjo pabaiga

Onuškis

Kapelų varžytuvės „Prie ežerėlio“

Tradicinė kapelų šventė, kur vienoje vietoje pristatoma skirtingų Lietuvos regionų muziką. Šventėje galima išgirsti ir pamatyti aukštaičių, suvalkiečių, žemaičių, pamario krašto ir Dzūkijos liaudiškos muzikos kapelų pasirodymus. Vyksta varžytuvės dėl Trakų rajono savivaldybės mero prizo „Armonikos“.

Trakų kultūros rūmų Onuškio padalinys

Liuda Korsanovienė

8 614 87258

liudakorsanoviene@gmail.com

Spalis

Trakai

Romansų vakaras „Be meilės nėra gyvenimo“

Renginys skirtas romansų gerbėjams, kur galima išgirsti įvairiausių tautų romansus, kuriuos atlieka profesionalūs atlikėjai ir meno mėgėjai.

Trakų kultūros rūmai

Viktorija Šamatovičienė

8 635 63588

witorija@gmail.com

Lapkričio 10 d.

Rūdiškės

V vaikų ir jaunimo folkloro šventė „Suprašė žvirblalis visus paukštelius“

Nuo 2019 metų, kuomet Rūdiškių kultūros centre susibūrė vaikų ir jaunimo folkloro ansamblis „Griciukas“ (vad. Augustė Gaidytė-Palaitienė), rengiama vaikų folkloro šventė „Suprašė žvirblalis visus paukštelius…“. Šios šventės tikslas supažindinti vaikus su vietos ir atvykstančių svečių etnografiniu paveldu.

Rūdiškių kultūros centras Augustė Gaidytė-Palaitienė auguste.gaidyte@rudiskiukc.lt

Gruodis

Trakai

Knygų mugė

Kalėdinė knygų mugė gyventojus kviečia įsigyti naujausių knygų leidyklos kainomis. Mugėje gausu knygų ir vaikams, ir suaugusiems, taip pat veikia kasmetinis knygų išpardavimas. Iš karto po knygų mugės biblioteka kviečia į renginį – susitikimą su rašytojais, knygų pristatymus ir kt.

Trakų viešoji biblioteka, Suaugusių vartotojų skyriaus vedėja Edita Loiba,

tel. 8 528 55461, el. p. e.loiba@trakubiblioteka.lt

Gruodis

Trakai

Kalėdinių – naujametinių puokščių paroda

Kiekvienais metais bibliotekos organizuojama Kalėdinių-naujametinių puokščių paroda-konkursas sukviečia Trakų ir rajono gyventojus bei įstaigas kurti šventinių puokščių kompozicijas. Iš sukurtų kompozicijų Trakų viešojoje bibliotekoje rengiama paroda.

Trakų viešoji biblioteka, Suaugusių vartotojų skyriaus vedėja Edita Loiba,

tel. 8 528 55461, el. p. e.loiba@trakubiblioteka.lt

Visus metus

Trakai

„Klasika Trakuose“

Profesionalios muzikos koncertai Trakų pilyje, Trakų kultūros rūmuose, Užutrakio dvare.

Trakų kultūros rūmai

Algirdas Šochas

861804037

algirdas.sochas@trakurumai.lt

* Renginių informacija gali keistis, todėl prašome sekti www.trakai.lt, https://www.trakai-visit.lt, https://eventstrakai.lt

Daugiau informacijos apie renginius rasite čia

category-img
Projekto vertė
Projekto laikotarpis
project image